Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Seit GJURA

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Cerme te Lushnjes. Ketu kultivohen lule dielli, fasule dhe miser. Per nevojat e tyre fermeri ka dhe vreshta rrushi. Produktet ne kete ferme jane bio dhe te kultivuar me kujdes. Ferma ka nje siperfaqje prej 10000 metrash katror.

Ferma Seit GJURA
Adresa Fshati Cerme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fara lule dielli te shijshme per konsum dhe te mira per vaj.

Fasule
Fasule 180 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: E shkurter.

Fasulee vogel dhe e bardhe e kultivuar bio.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser bio i pershtatshem me shume si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5