Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Behar GJURA

Ferma Behar Gjura ndodhet ne fshatin Cerme te komunes Allkaj ne Lushnje. Ne kete ferme kultivohet jonxhe. Fermeri kultivon rreth 4 dylym jonxhe ne vit e cila perdoret si ushqim per kafshet. Fermeri ka dhe produkte te tjera ne ferme ne sasi te vogla per nevojat personale.

Ferma Behar GJURA
Adresa Fshati Cerme.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e thate bio qe i sherben kafsheve si ushqim.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5