Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rruzhdi HYKA

Ferma Rruzhdi Huka ndodhet ne Cerme te Lushnjes. Ne kete ferme kultivohet miser dhe lule dielli. Ferma prodhon mesatarisht 18000 kilogram miser qe tregtohet me 40 lek per kg dhe 5000 kilogram lule dielli ne vit qe tregtohet me 100 lek per kg.

Ferma Rruzhdi HYKA
Adresa Fshati Cerme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

18,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser bio per kafshet.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fara te shijshme per konsum dhe te mira per vaj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5