Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Rexhep KARAGJOZI

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Cerme te Lushnjes. Ketu kultivohen miser dhe jonxhe. Fermeri mbjell mesatarisht 5000 metra katror miser dhe 4000 metra katror jonxhe ne vit. TE dy produktet jane bio dhe perdoren kryesisht si ushqim per kafshet.

Ferma Rexhep KARAGJOZI
Adresa Fshati Cerme.
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser hibrid qe perdoret si ushqim kafshesh.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e mire e thate per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5