Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ali PISHA

Ferma Ali Pisha ndodhet ne fshatin Cerme ne qytetin e Lushnjes. Ketu kultivohen lule dielli 20 dynym miser dhe fasule 6 kuintal. Produktet jane bio dhe te cilesise se pare. Fermeri ka shume eksperience ne bujqesi dhe tregti.

Ferma Ali PISHA
Adresa Fshati Cerme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 100 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Lule dielli te zeza per konsum ose per vaj.

Misër
Misër 35 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser i kultivuar bio qe sherben per kafshet.

Fasule
Fasule 190 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: E gjate.

Fasule e bardhe e kultivuar bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5