Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Teki LUKA

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Cerme te Lushnjes. Ne kete ferme kultivohen 20000 metra katrore lule dielli dhe 10000 metra katror miser i verdhe. Fermeri ka dhe produkte te tjera ne sasi te vogel per nevojat e fermes. Produktet e ksaj ferme jane te gjitha bio dhe pa stimulues kimike.

Ferma Teki LUKA
Adresa Fshati Cerme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Lule dielli
Lule dielli 150 Lekë/kg

35,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Fara lule dielli te zeza te shijshme per konsum dhe per vaj.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser hibrid per kafshet por dhe per buke misri.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5