Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Haki BESTELICA

Kjo ferme ka nje siperfaqje prej 12000 metrash katrore. Ferma ndodhet ne Cerme te Lushnjes dhe ketu kultivohen jonxhe dhe miser, perkatesisht 10 dylym dhe 5 dylym. Fermeri ka dhe produkte te tjera per konsum personal.

Ferma Haki BESTELICA
Adresa Fshati Cerme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser qe sherben si ushqim per kafshet.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e thate, e shendetshme per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5