Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Maks BALLA

Ferma Maks Balla ndodhet ne fshatin Cerme te Lushnjes. Ferma ka nje siperfaqje prej 10000 metrash katror ne te cilen kultivon nje sere produktesh si miser, jonxhe dhe fasule. Fermeri ka gjithashtu pula dhe gjela deti te shendetshem qe i shet kryesisht ne periudhen e dhjetorit. Fermeri garanton produkte bio dhe pa stimulues kimike artificial.

Ferma Maks BALLA
Adresa Fshati Cerme
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Gjela deti
Gjela deti 700 Lekë/kg

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Pula dhe gjela deti te rritur ne kullota pa stimulues artificiale.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: E shkurter.

Fasule e shijshme e bardhe, e kultivuar bio.

Jonxhë
Jonxhë 500 Lekë/dëngje

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Jonxhe e thate e kultivuar bio, e shendetshme per kafshet barngrenese.

Misër
Misër 40 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe.

Miser hibrid qe perdoret kryesisht si ushqim per kafshet.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5