Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shkelqim PLLAJA

Në fermë kultivohet qepë, fasule, speca. Sasia e prodhimit që ferma arrin të vjelë është shumë cilësore dhe e shëndetshme. Ferma përdor pleh organik dhe vaditje me përmbytje.

Ferma Shkelqim PLLAJA
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 25 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Varietet me rendiment të lartë, shumë cilësore dhe e shëndetshme.

Speca
Speca 40 Lekë/kg

1,800 kg në 12 muaj

Varieteti: Kapi

Specat tregëtohen për konsum ose konservim.

Fasule
Fasule 270 Lekë/kg

500 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Vasule shumë e shijshme në konsumim, zienë shpejt dhe ka vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5