Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pirro KOLI

Prej shumë vitesh fermeri merret me kultivimin e mollës, të cilën e tregëton por gjithashtu kultivon edhe kultura të tjera bujqësore me të cilat plotëson nevojat familjare. Prodhimet në këtë fermë janë shumë cilësore dhe të shëndetshme,

Ferma Pirro KOLI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varietet i pasur me vlera të larta ushqyese dhe kurative, ndihmon në përmirësimin e aparatit tretës dhe normalizon peshën trupore.

Mollë
Mollë 46 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një varietet me vlera të larta ushqyese, shumë cilësor dhe i shëndetshëm, i rritur në mënyrë natyrale.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollë jeshile shumë rezistente në kohë, ruhet për një kohë të gjatë, në kushte frigoriferike, ose magazinë.

Fasule
Fasule 260 Lekë/kg

700 kg në 12 muaj

Varieteti: Trenare.

Variet shumë cilësor dhe me vlera të larta ushqyese, i kultivuar me pleh organik dhe kimik.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5