Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Aristidh MITI

Ferma merret me kultivimin e Starkingës, Hajdare, edhe Qepë. Në një sipërfaqe toke prej 1 ha, prodhimet në fermë rriten në mënyrë natyrale. Ferma përdor vetëm preparate, të cilat mbrojnë prodhimin nga sëmundjet apo dëmtuesit.

Ferma Aristidh MITI Ferma Aristidh MITI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një ndër varietet më dietike dhe tëshëndetshëm, ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak. Këshillohet të përdoret rregullisht nga personat që vuajnë nga mbipesha dhe tensioni i lartë. Është rezistente dhe qëndron për një kohë të gjatë në magazine.

Qepë
Qepë 26 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Qepë shumë cilësore dhe e shëndetshme, plehëruar me pleh organik, dhe e pa prekur nga sëmundjet. Ruhet në magazinë ose frigorifer.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5