Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Afrim HUTLLA

Fermeri ka pak vite që ka filluar të kultivojë prodhime bujqësore për të tregëtuar. Fermeri ka një sipërfaqe toke prej 1 ha, të cilën e ka në pronësi të tij. Aktualisht ka për të tregëtuar vetëm mollën Starkingë, e cila ka pak vite që është futur në prodhim.

Ferma Afrim HUTLLA
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 47 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Variete shumë cilësor, i cili përmban vlera të larta ushqyese, si vitamina dhe karbohidrate. Përmirëson aparatin tretës, ndihmon në normalizimine peshës trrupore, përmirëson dhe qarkullimin e gjakut etj. Është frut shumë rezistent dhe ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine të thjeshtë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5