Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gjergji MITI

Ferma ka një sipërfaqe prej 12000 m2 në të cilën kultivon mollë Gold, Starkingë. Gjithashtu ferma kultivon edhe kultura të tjera, me të cilat plotëson nevojat e saj me produkte. Përdor pleh organik edhe kimik dhe ka siguruar vaditje edhe trajtim me pesticide për pemtoren.

Ferma Gjergji MITI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë me vlera të larta ushqyese edhe dietike, e cila përmban sheqerna të pa dëmshëm për trupin e njeriut.

Mollë
Mollë 47 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë cilësore dhe me vlera ushqyese edhe dietike. Ka lëkurë të fortë, ngjyrë të kuqe dhe ka aromë e cila ndjehet gjatë gjithë kohës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5