Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Koco RRAPI

Ferma kultivon mollë Starkingë, Hajdare, Muco. Me një sipërfaqe prej 12 dynym, ferma arrin të plotësojë nevojat e veta, por edhe një pjesë të mirë të prodhimit ta tregtojë. Ferma kujdeset që i gjithë sezoni të mos ketë asnjë të metë, pasi kjo do të ulte cilësinë e prodhimit dhe si pasojë do kishim prodhim të pa shitur në magazinë edhe më pak të ardhura për fermën.

Ferma Koco RRAPI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 48 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Eshtë uniforme, me lëkurë të fortë edhe mjaft rezistente në kohë dhe në temperatura të ndryshme.

Mollë
Mollë 33 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë mjaft e shijshme dhe e shëndetshme për organizmin e njeriut.

Mollë
Mollë 34 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Muco

Eshtë shumë cilësore, tregëtohet për konsum ose përpunim dhe përmban lëng dietik dhe vitamina të shumta.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5