Doni të shtoni fermën tuaj? Regjistrohu
Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mikael TACI

Ferma kultivon mollë Starkingë dhe Fuxhi. Ferma ka një kohë të gjatë që merret me kultivimin e mollës dhe fermeri ka ndërtuar një sistem pune, i cili ul ndjeshëm koston edhe kohën e punës. Ky sezon ka qënë mjaft favorit për pemtoret konkretisht për mollën pasi ka patur pak reshje shiu, që do të thotë pak mundësi për tu prekur nga kroma, apo dëmtuesit e tjerë.

Ferma Mikael TACI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 47 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë e kuqe uniforme shumë e pëlqyer nga konsumatori.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

11,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fuxhi

Eshtë shumë e shëndetshme edhe kurative për trupin e njeriut dhe ndihmon në rregullimin e aparatit tretës. Ul përqindjen e sasisë së kolesterolit në gjak.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5