Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ilir VANGJELI

Në këtë fermë kultivohen mollë Hajdare, qepë edhe speca, të cilat i kultivon për nevojat e saj dhe tepricat i tregton. Sipërfaqa e tokës që përdor ferma vaditet me ujë të bollshëm, me përmbytje. Plehërimi bazë është ai organik edhe i gjelbër. Gjatë vitit ferma përpiqet që të prodhojë sasi edhe cilësi të mirë të produkteve bujqësore.

Ferma Ilir VANGJELI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 33 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Qepë mjaft e shijshme dhe e shëndetshme, rritur në mënyrë natyrale. Pastron organizmin nga bakteret dhe viruset.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Një varietet shumë i mirë dhe i shijshëm në konsumim, i cili këshillohet për përdorim nga personat që vuajnë nga mbipesha.

Patate
Patate 29 Lekë/kg

25,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Një varietet shumë i mirë dhe i shijshëm në konsumim. I pa prekur nga sëmundjet dhe shumë rezistent në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5