Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Spiro ANDONI

Ferma merret vetëm me kultivimin e mollës dhe ka pak vite që siperfaqen e tokës prej 2 ha që zotëron ferma e ka mbjellë me mollë, Starkingë, Gold, Ronet.

Plehu organik është plehu bazë që i shtohet për çdo vit parcelave dhe gjatë verës plehërimi i gjelbër, i cili kryhet me plugim pse frezim.

Ferma Spiro ANDONI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 5.000 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut me vlera të larta ushqyese dhe kurative, i cili ndihmon në humbjen e kilogramëve të tepërt. Ul % e sheqerit në gjak dhe përmirëson aparatin tretës.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

4,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Pemtorja është plehëruar me pleh organik. Frutat janë cilësore dhe të pa prekura nga sëmundjet edhe dëmtuesit.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

1,200 kg në 12 muaj

Varieteti: Ronet

Mollë shumë cilësore, e cila përmban vlera të larta ushqyese edhe dietike. Ul ndjeshëm % e sheqerit në gjak, gjithashtu rregullon edhe aparatin tretës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme, e cila përmban vlera të larta ushqyese dhe është shumë rezistente.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Cadëll

Mollë shumë dietike, ndihmon në ulje e kolesterolit në gjak, rregullon aparatin tretës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollë jeshile shumë e shijshme, ka aromë, ka vlera të larta ushqyese dhe ndihmon në uljen e sheqerit në gjak. Ndihmon në permirësimin e e aparatit tretës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5