Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Jan MULLISI

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Krutje te Lushnjes. Ne kete ferme do te gjeni tranguj, pjeper dhe domate. Fermeri kultivon dhe speca per nevojat e tij. Produktet jane bio dhe te fresketa.

Ferma Jan MULLISI
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 10 Lekë/kg

16,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mangos

Domate e shijshme e kultivuar bio.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Danez

Trangull i shijshem dhe plot leng. I kultivuar bio.

Pjepër
Pjepër 50 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Dikti

Pjeper i shijshem dhe i kultivuar bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5