Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil MILE

Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe prej 9 dynym, në të cilën kultivon mollë Starkingë. Pemtoret janë mbjellë në kohë të ndryshme dhe pemët janë trajtuar me pleh organik dhe të gjelbër. Kanë vaditje me ujë të bollshëm. Pemtoret janë trajtuar me preparate mbrojtëse, të cilat i kanë mbajtur të pastra nga dëmtuesit edhe sëmundjet.

Ferma Vasil MILE
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 50 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë e kuqe, shumë rezistente në kohë, e cila ruhet në frigorifer ose magazinohet në vënde të errta, pa lagështirë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5