Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Florant MITI

Kushte klimaterike në zonën e Korcës janë shumë favorizuese për kultivimin e mollës dhe ketë favor natyror ferma e ka shfrytëzuar duke kultivuar mollë Gold, Starkingë, Hajdare dhe fasule.

Ferma përdor pleh organik si pleh bazë dhe pleh kimik si plotësues. Ka vaditje me ujë të bollshëm. Në vitet në vazhdim ferma do të zgjerojë aktivitetin e saj me sipërfaqe të tjera.

Ferma Florant MITI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 47 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë me vlera të larta ushqyese dhe kurative, e cila këshillohet të përdoret nga personat që vuajnë nga diabeti dhe mbipesha etj.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë shumë cilësore dhe e shëndetshme, e cila përdoret për konsum ose konservim. E gjejmë në të gjitha stinët sepse është frut shumë rezistent, ruhet në kushte frigoriferike dhe magazinë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Një nga varietet më dietike dhe të shëndetshme, shumë rezistent në kohë, e cila ndihmon shumë në uljen e kolesterolit në gjak etj.

Fasule
Fasule 230 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Fasule shumë e shijshme dhe me vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5