Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Pand GOGA

Ferma Pand Goga ndodhet ne fshatin Krutje te Lushnjes. Ne kete ferme kultivohen 2 lloje produktesh, patellxhan varietet vendas dhe domate e varietetit izmir.Fermeri ka dhe produkte te tjera ne sasi te vogel per nevojat e familjes.

Ferma Pand GOGA
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 25 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir.

Domate e kultivuar bio. E shijshme per sallate, gjelle dhe salce.

Patëllxhan
Patëllxhan 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt i shendetshem, i madh dhe i kultivuar bio.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5