Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mojsi VOGLI

Ferma ushtron aktivitetin e saj në një sipërfaqe prej 4 dynym, në të cilën kultivon domate, miser dhe grure. Gjithashtu rriten edhe vica, pata, gjela deti. Pemtoret janë mbjellë në kohë të ndryshme dhe pemët janë trajtuar me pleh organik edhe të gjelbër. Kanë vaditje me ujë të bollshëm. Pemtoret janë trajtuar me preparate mbrojtëse të cilat i kanë mbajtur të pastra nga dëmtuesit edhe sëmundjet.

Ferma Mojsi VOGLI
Adresa
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Zemer-kau, Mango

Produkt i shendetshem dhe i kultivuar pa stimulues kimike. Domate te shijshme per sallate, gatim dhe turshi. Plot leng.

Misër
Misër 3.800 Lekë/njësi

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I verdhe

Miser per konsumim si i pjekur, i zier. Gjithashtu sherben edhe si ushqim per bagetite.

Grurë
Grurë 55 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Grure per prodhim buke, dhe gatime t tjera, bio, pa shtesa kimike.

Viça
Viça 75.000 Lekë/krerë

3 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vic i vogel

Vicat kane mish te shendetshem dhe te shijshem.

Rosa të egra
Rosa të egra 1.500 Lekë/krerë

10 krerë në 12 muaj

Varieteti: Rosa dhe pata

Shpende te rritura me prodhime bio, pa shtesa kimike. Shume te mire per gatime tavash dhe pjekje.

Gjela deti
Gjela deti 700 Lekë/kg

15 krerë në 12 muaj

Varieteti: vendi

Gjela deti per konsum te rritur pa kimikate dhe me prodhime bio te fermes. Simbol i festave tona te fundvitit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5