Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Belul SARI

Ferma ka ngritur një pemtore, e cila është në kulmin e prodhimit. Fermeri është duke kryer një punë shëmbullore përsa i përket trajtimit të pemtores. Në fund të sezonit ferma na siguron jo vetem cilësi, por edhe sasi të mëdha edhe mjaft të shëndetshme.

Ferma Belul SARI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollët gold kanë vlera të larta ushqyese dhe kanë përqindje të larta sheqeri, i cili nuk është i dëmshëm për shendetin.

Mollë
Mollë 42 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollët janë të plehëruara me pleh organik. Fermeri është kujdesur që në fund të sezonit të ketë një produkt me cilësi të lartë dhe të shëndetshëm.

Mollë
Mollë 48 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollët Starkingë kanë vlera të larta ushqyese dhe kanë përqindje të larta sheqeri, i cili nuk është i dëmshëm për shendetin.

Mollë
Mollë 43 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Brina

Eshtë një varietet shumë i shëndetshëm për konsumatorin dhe këshillohet të përdoret nga personat qe vuajnë nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5