Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Gzim GOGA

Kjo ferme ndodhet ne fshatin Krutje te qytetit te Lushnjes. Ktu kultivohen produkte si trangull, domate, patellxhan dhe kungull. Fermeri ka shume eksperience dhe garanton produkte bio dhe te cilesise se larte.

Ferma Gzim GOGA
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Kungull
Kungull 50 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Produkt i konsumueshem ne gjelle, tave dhe gatime te ndryshme.

Patëllxhan
Patëllxhan 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Patellxhan i gjate per gjelle, tave, turshi dhe gatime tjera.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir.

Domate e vogel e kuqe,shume e shijshme dhe bio.

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kinez.

Trangull i holle e i shijshem per turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5