Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Fredi SARI

Ferma merret me kultivimin e mollës. Pemtorja e cila sapo është futur në prodhim është plehëruar me pleh organik edhe të gjelbër. Vaditjet janë të shpeshta. Fermeri është duke u përpjekur që në fund të sezonit të kemi një produkt cilësor edhe të shëndetshëm.

Ferma Fredi SARI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 33 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Mollë e verdhë shumë e shijshme në konsumim, e cila përmban vlera të larta ushqyese dhe këshillohet të përdoret nga fëmijët si pure ose e grirë.

Mollë
Mollë 6.000 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë shumë cilësore me vlera të larta ushqyese, edhe mjaft rezistente në kohë, ruhet në frigorifer, edhe në magazinë.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollët janë të pastra të pa prekura nga sëmundjet dhe dëmtuesit.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Mollë Hajdare cilësore dhe plot shije, e cila ka aromën e saj karakteristike.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5