Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ferdinant ALLKANJARI

Ferma ushtron aktivitetin e sajë në një sipërfaqe prej 5 dynym , në të cilën kultivon patellxhan te varieteteve te ndryshme, domate dhe trangull . Pemtoret janë mbjellë në kohë të ndryshme, perimet janë trajtuar me pleh organik, edhe të gjelbër. Kanë vaditje me ujë të bollshëm, Janë trajtuar me preparate mbrojtëse të cilat i kanë mbajtur të pastra nga dëmtuesit edhe sëmundjet.

Ferma Ferdinant ALLKANJARI
Adresa
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patëllxhan
Patëllxhan 70 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Produkt i shendetshem dhe i pershtatshem per gjelle, tave, mbushje, turshi dhe skuqje.

Patëllxhan
Patëllxhan 50 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fushe

Produkt i shendetshem dhe i pershtatshem per gjelle, tave, mbushje, turshi dhe skuqje.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

4,000 kg në 12 muaj

Varieteti: fushe

Produkt i shendetshem dhe i kultivuar pa stimulues kimike. Shume i mire per gatime te salces, konsum te perditshem ne gjelle, tave, sallate, leng domate, etj

Tranguj
Tranguj 30 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Spartak

Trangull i shijshem per sallate, turshi dhe leng perimesh. Plot leng.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5