Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Mentor HOXHALLARI

Ferma kultivon mollët Starkingë dhe Gold. Toka çdo vit plehërohet me pleh organik dhe vaditet me përmbytje. Nevojat e saj ferma i plotëson vetë me grurë, mish, qumësht, qepë patate, bizele etj. Fermeri thotë se tepricat e prodhimit i tregëton.

Ferma Mentor HOXHALLARI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 48 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Ferma është duke u përpjekur që të nxjerrë një produkt uniform dhe të shëndetshëm.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Varieteti Gold është shumë rezistent në kohë, fruti përmbanë një lëng dietik dhe të shëndeshëm.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5