Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Naim CELA

Ferma Naim Cela ndodhet ne fshatin Krutje te qytetit te Lushnjes. Ketu kultivohen produkte si domate, miser dhe grure. Produktet kultivohen bio pa stimulues kimike. Fermeri kultivon dhe produkte te tjera per nevojat e familjes.

Ferma Naim CELA
Adresa Fshati Krutje
Lushnje

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Grurë
Grurë 40 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi.

Grure fare vogel per prodhim mielli.

Misër
Misër 35 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: I bardhe.

Miser i shijshem per konsum, per kafshet ose per miell misri.

Domate
Domate 30 Lekë/kg

3,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Izmir.

Domate e shijshme per sallate.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5