Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shpëtim HOXHALLI

Ferma ka pak vite që është krijuar dhe merret me kultivimin e mollës, kryesisht Starkingë, Muco, Janagold edhe Grasmith. Arsyeja përse ferma e ka nisur me këto kultura është sepse janë mollët më rezistente. Në rast mungese të tregut arrijë që të qëndrojnë gjatë në magazinë.

Ferma Shpëtim HOXHALLI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,700 kg në 12 muaj

Varieteti: Janagold

Mollë shumë dietike këshillohet të përdoret nga personat që vuajnë nga tensioni edhe diabeti.

Mollë
Mollë 42 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Grasmith

Mollët janë trajtuar me pleh organik.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Mollë e shëndetshme dhe dietike është e këshillueshme të përdoret nga personat që vuajnë nga diabeti dhe mbipesha.

Qepë
Qepë 32 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Qepë e pa prekur nga sëmundjet, ruhet në frigorifer ose magazinë të thatë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5