Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arben BALLIU

Ferma merret me kultivimin e mollës. Gjithashtu kultivon edhe patate, e cila shquhet për vlerat e larta ushqyese edhe që vaditet shpejt. Toka ku ferma ushtron aktivitetin e saj vaditet me ujë të bollshëm( me përmbytje). Për plehërim bazë përdor plehun organik edhe kimik, por gjithashtu edhe atë të gjelbër. Ferma është duke punuar që në fund të sezonit të ketë një produkt mjaft cilësor, të shëndetshëm dhe rezistent.

Ferma Arben BALLIU
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 43 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Një nga varietetet më cilësore dhe me vlera të larta ushqyese.

Mollë
Mollë 32 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollë me ngjyrë të verdhe, e cila përmban sasi të lartë lëngu në frut.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Paragold

Mollë e shëndetshme dhe dietike është e këshillueshme të përdoret nga personat që vuajnë nga diabeti dhe mbipesha.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

4,600 kg në 12 muaj

Varieteti: Ronet

Lëngu i mollës është shumë i dobishëm dhe kurativ për personat që vuajnë nga sëmundjet e diabetit dhe mbipeshës.

Patate
Patate 28 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë e shijshme në konsumim, e cila përmban vlera ushqyese. Është një vaietet që reziston gjatë në magazinë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5