Doni të shtoni fermën tuaj? Regjistrohu
Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Vasil MUJI

Ferma kultivon mollë, Hajdare, Gold, Starkingë, si dhe patate, qepë. Mollët janë në prodhim të plotë. Baza e plehërimit për pemtoret është plehu organik edhe ai i gjelbër, i cili bëhet me plugim në stinën e vjeshtës.

Ferma Vasil MUJI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

600 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Mollët Gold janë të shijshme dhe kanë një cilësi shumë të mirë.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Varieteti starkingë është frut i shijshëm, uniform dhe kanë një aromë shumë të mire.

Patate
Patate 30 Lekë/kg

7,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Toka ku do të mbillen patatet është plehëruar dhe ka ujitje të bollshme. Patatet mund të përdoren të skuqura, të pjekura dhe të ziera.

Qepë
Qepë 29 Lekë/kg

2,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Varietet me rendiment të lartë, shumë cilësore dhe e shëndetshme.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5