Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Arti ZYFI

Ferma merret me kultivimin e fasules dhe të qepës. Prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe plehërohen me pleh organik.

Ferma Arti ZYFI
Adresa Qyteti Bilisht, komuna Miras, fshati Dobranj.
Korçë

Email produktedevolli@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Qepë
Qepë 32 Lekë/kg

9,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Uji

Varietet me rendiment të lartë, shumë cilësore dhe e shëndetshme.

Fasule
Fasule 300 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: Pllaqi

Vasule shumë e shijshme në konsumim, zienë shpejt dhe kanë vlera të larta ushqyese.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5