Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Ridvan ZYFI

Ferma merret me kultivimin e fasules dhe të qepës. Prodhimet rriten në mënyrë natyrale dhe plehërohen me pleh organik.

Ferma Ridvan ZYFI
Adresa Qyteti Bilisht, komuna Miras, fshati Dobranj Korçë
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 300 Lekë/kg

800 kg në 12 muaj

Varieteti: Pllaqi

Fasule me vlera të larta ushqyese, të cilat ziejnë shpejt dhe janë shumë të shijshme në konsumim.

Qepë
Qepë 30 Lekë/kg

6,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Boshgradi

Qepë e rritur në mënyrë natyrale, konsumohet e njomë ose e thatë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5