Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Albri AGOLI

Ferme me nje siperfaqe 6 dynym kultivon molle,patate dhe qepe. ferma eshte e mirmbajtiur dhe mir punuar e trajtuar me plehra organike.

Ferma Albri AGOLI
Adresa Korce Bilisht km 22 Proger
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 250 Lekë/kg

400 kg në 6 muaj

Varieteti: Fasule Vendi

Fasulja eshte nje produkt teper i kerkuar per tregun vendas perdoret gjeresisht per gjelle nga anvisat familjare. Zjen shum shpejt dhe esht shum e shijshme . E ritur natyralisht {BIO} pa stimulues .

Patate
Patate 28 Lekë/kg

5,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Fabul

Patate teper e shijshme qe perdoret per gjelle ose e skuqur nga amvisat familjare dhe fastfood..

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

molle teper cilesore dhe e lengshme e kerkuar nga tregu.. e paster e ritur pa stimulues..

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5