Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Embrion MUSO

Ferme me siperfaqe 7 dynym kultivohen molle dhe patate. Fermer i perkushtuar dhe me pervoje disa vjecare jashte vendit..ferma ka premisa te zgjerohet ne te ardhmen.

Ferma Embrion MUSO
Adresa Korce Bilisht km 23 Macurisht
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Goldi eshte teper i paster dhe i shijshem i ritur pa stimulues dhe i trajtuar me plehra organike

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajdaret

Molle rezistente ndaj faktoreve natyrore e shijshme dhe e lengshme. mund te ruhet lehete ne kushte magazine.

Patate
Patate 28 Lekë/kg

3,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Fabul

Nje nga varitetet me te mira te patates , eshte shume e shijshme per gjelle dhe per tu skuqur kerkohet gjeresisht nga anvisat familjare.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5