Doni të shtoni fermën tuaj? Regjistrohu
Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Suleman POGONI

Ferme me siperfaqe 13 dynym qe kultivon kryesisht molle patate dhe qepe. Toka punohet me makineri dhe plehrimi i saj behet me pleh organik.

Ferma Suleman POGONI
Adresa Korce Bilisht km 22 Proger
Korçë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Molle qe kultivohet ne mase nga fermeret per shkak se eshte teper e kerkuar ne treg e shijshme dhe e paster..

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starking

Molla me e mire ne treg me nje cilesi dhe shije te pa krahasushme teper e kerkuar me nje cmim te kenaqshem .

Patate
Patate 28 Lekë/kg

15,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Fabul

Ashtu si shoqet e saj dhe kjo esht e shijshme dhe cilesore.. Teper e kerkuar ne treg me nje cmim te kenaqshem. Ekultivuar me kujdes dhe perkushtim pa perdorur stimulues.

Qepë
Qepë 30 Lekë/kg

6,000 kg në 6 muaj

Varieteti: Sturon

Qepe e shijshme qe perdoret ne familje per gjelle dhe sallata gjithashtu e kerkuar dhe nga fastfood.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5