Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Martin BARJAMAJ

Fermeri prodhon 200 kg fasule dhe 300 kg misër. Fermeri ka një eksperience 10 vjeçare.

Ferma Martin BARJAMAJ
Adresa Bishan
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 200 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Janë kokërr mëdha dhe lehtësisht të zieshme. Konsumohet për gatime të ndryshme.

Misër
Misër 20 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: i verdh

Eshtë misër i madh dhe konsumohet i pjekur, zier dhe si ushqim për kafshët.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5