Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Hasan JAUPAJ

Fermeri kultivon Ullinj kalinjot 300 kg dhe rrush maqedonas 15000 kg. Fermeri ka një eksperience 15 vjeçare.

Ferma Hasan JAUPAJ
Adresa Bishan
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

300 kg në 12 muaj

Varieteti: argelidh

Janë shumë të përdorshëm për servirje të kripur, si edhe per vaj.

Rrush
Rrush 50 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Maqedonas

Përdoret kryesisht për vere dhe eshte shumë i përhapur për reçel dhe gliko.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5