Doni të shtoni fermën tuaj? Regjistrohu
Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Spiro SUXHO

Fermeri kultivon ullinj 400 kg dhe vere nga rrushe maqedonas 100 kg. Fermri ka nje eksperience 7 vjeçare.

Ferma Spiro SUXHO
Adresa cerkovin
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 100 Lekë/kg

400 kg në 12 muaj

Varieteti: kalinjot

Janë të medhenj dhe shumë të mirë për vaj dhe me karrota.

Verë
Verë 200 Lekë/kg

100 kg në 12 muaj

Varieteti: vendi

Eshtë pak e athët dhe ëmbël njëkohësisht. Eshtë e bërë nga rrush tavoline dhe maqedonas.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5