Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Donaldi RUSI

Ferme me siperfaqe reth 8 dynym, e cila punohet me makineri dhe kultivimi i molles behet me plehra organike.

Ferma Donaldi RUSI
Adresa Korce Bilisht km 23 Macrurisht
Korçë

Email donaldirusi@yahoo.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Ajdaret

Molle teper rezistente e cila ruhet lehtesisht ne magazine e kerkuar nga tregu e paster dhe pa stimulues.

Mollë
Mollë 55 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starking

Molla qe konsiderohet si mbreti i tregut. Me nje shije dhe cilesi te pa krahasueshme me varitetet e tjera. teper e kerkuar e ritur pa stimulues.

Mollë
Mollë 40 Lekë/kg

3,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Mucoi

Molle teper e vecante ne shije e paster dhe e ritur pa stimulues. Nuk kultivohet ne mase por qe eshte teper e kerkuar.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5