Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Myrteza REKA

Ky fermer prodhon dhe shet këto produkte frutikulture:ullinj dhe vaj ulliri.

Tek ky fermer blini produkte 100% bio të pastra. Ka 28 vite që merret me prodhimin e këtyre produkteve. Ky prodhim është në këto vlera 2500 kg ullinj dhe 100 litra vaj ulliri në vit. Prodhimi i ullinjëve është relativisht i ulët, por ata po përmirësohen përsa i përket sasisë dhe cilësisë, ndonëse çmimi i ullinjve të papërpunuar është relativisht i ulët. Ndërsa përsa i përket prodhimit të vajit sasia është e paktë, ndërsa kostoja e tij është e lartë. Kultivimi i vajit të ullirit është i paktë në këtë zonë pasi fermerët e tregtojnë ullirin kokërr.

Ky fermer gjithashtu prodhon dhe produkte të tjera të cilat i ka për konsum vetjak perime si: speca, domate, kastraveca, patëllxhan, bamje, bizele, grurë, misër, bishtaja, sallat jeshile, spinaq, qepë, patate dhe fasule. Si dhe këtho fruta: mollë, ftua, kaki, pjeshka, qershi, kajsi, kumbulla, shegë, fiq, lajthi, arra, xinxife, nespull dhe dardha. Gjithashtu ka dhe qumësht, gjizë, djathë, gjalp, reçel de vezë pule.

Ferma Myrteza REKA Ferma Myrteza REKA
Adresa Bilç.
Berat

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Ullinj
Ullinj 120 Lekë/kg

2,500 kg në 12 muaj

Varieteti: Krips, kokër madh.

Ky lloj varieteti përdoret për konsum të përditshëm, konservim dhe për prodhim vaji, gjithashtu mund të themi se gjethet e ullirit veprojnë drejtpërdrejt kundër hipertensionit, sidomos në fazën fillestare ulliri ka veti dhe të uli ethet e të pakësoje sasinë e sheqerit në gjak.

Vaj ulliri
Vaj ulliri 600 Lekë/litër

100 litra në 12 muaj

Varieteti: Ullaster.

Ky lloj produkti përdoret për konsumim vetjak, ka vlera ushqyese dhe rekomandohet të përdoret për gatime të ndryshme. Ky lloj varieteti përdoret për të prodhuar sasi dhe cilësi shumë të mirë të vajit, gjithashtu i jep dhe një aromë të këndshme vajit kur e konsumon. Është rezistente në transport.

1 Rating 0

1

14 Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4

1

Ajet Hoxha Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3

Kam blere ullinj tek ky fermer dhe gjendja e ullirit ishte vertet shume e mire

Ajet Hoxha Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3

Kam blere ullinj tek ky fermer dhe gjendja e ullirit ishte vertet shume e mire

Ajet Hoxha Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3

Kam blere ullinj tek ky fermer dhe gjendja e ullirit ishte vertet shume e mire

Ajet Hoxha Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3

Kam blere ullinj tek ky fermer dhe gjendja e ullirit ishte vertet shume e mire

Ajet Hoxha Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3

Kam blere ullinj tek ky fermer dhe gjendja e ullirit ishte vertet shume e mire

Ajet Hoxha Rating 0 Rating 1 Rating 2 Rating 3

Kam blere ullinj tek ky fermer dhe gjendja e ullirit ishte vertet shume e mire

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5