Doni të shtoni fermën tuaj? Regjistrohu
Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Durim MUSA

FERMERI PRODHON MJALT NE SASI PREJ 200KG NE VITE

PRODHON GJITHASHTU ULLINJE 1000KG

Ferma Durim MUSA
Adresa Skrofotine
Vlorë

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mjaltë
Mjaltë 1.300 Lekë/kg

200 kg në 12 muaj

Ullinj
Ullinj 120 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5