Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Shaban SHEHAJ

Kjo fermë merret me prodhimin e patëllxhan, bamje, kokë lakër që prej 23 vitesh. Sasia e këtyre prodhkteve është patëllxhan 1000 kg në 3 muaj, bamje 600 kg ne 3 muaj, kokë laker 1500 kg në 3 muaj.

Ferma Shaban SHEHAJ Ferma Shaban SHEHAJ
Adresa Fshati Plyk
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patëllxhan
Patëllxhan 50 Lekë/kg

1,000 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi

Këto patëllxhane përdoren per shumë lloje gjellrash si edhe për të bërë turshi.

Bamje
Bamje 100 Lekë/kg

600 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi

Këto bamje përdoren per shumë lloje gjellrash dhe mbartin vlera të mëdha ushqyese.

Kokë lakër
Kokë lakër 50 Lekë/kg

1,500 kg në 3 muaj

Varieteti: Vendi

Kjo lakër është bio, pa omgj, si edhe shumë e shijshme për gjellë apo turshi.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5