Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Skënder BOGDANI

Kjo fermë merret me prodhimin e dardhës, nektarinave dhe ullinjve, qe prej 12 vitesh. Sasia e këtyre produkteve është nektarina 30000 kg në vit, darsha 20000 kg në vit, ullinjë 40000 kg ne vit.

Ferma Skënder BOGDANI Ferma Skënder BOGDANI Ferma Skënder BOGDANI
Adresa Fshati Plyk
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Nektarinë
Nektarinë 70 Lekë/kg

30,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Ky varietet nektarine është i ëmbël dhe me shumë lëng. Perdoret per komposto, rrecel, gliko. Ajo ka veti te larta ushqyese.

Dardha
Dardha 90 Lekë/kg

20,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Varieteti i kesaj dardhe perdoret per tavoline, ne industrine ushqimore, konservohet, behet recel, komposto dhe permban vitamina te shumta per organizmin e njeriut. Eshte rezistente ne transport dhe ruhet ne kushte frigoriferike ne nje afat te gjate.

Ullinj
Ullinj 120 Lekë/kg

40,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kalinjot

Janë shumë të përdorshëm për servirje të kripur, si edhe per vaj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5