Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Thoma BOGDANI

Kjo fermë merret me rritjen e gicave, që prej 3 vitesh. Këta gica shiten 40 ditësh dhe kushtojnë 5500 mij lekë/krerë dhe gjithsej kjo fermë rrit gjithsej 60 krerë ne vit.

Ferma Thoma BOGDANI Ferma Thoma BOGDANI
Adresa Fshati Plyk
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Gica
Gica 5.500 Lekë/kg

60 krerë në 12 muaj

Varieteti: Vendi

Këta gica shiten 40 ditësh dhe kushtojnë 5500 mij lekë/krerë dhe gjithsej kjo fermë rrit gjithsej 60 krerë ne vit.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5