Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kristaq MITI

Ferma merret me kultivimine mollës, aktualisht në fermë do të gjejmë prodhime shume cilësore dhe të shëndetshme. Fermeri ka pak kohë që ka mbjellë nje siperfaqe te re me mollë Grasmith, Ronet, edhe Catëll, e cila nuk është futur në prodhim.

Ferma Kristaq MITI
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Mollë
Mollë 35 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Frut i shëndetshëm, i cili përmban vitamina dhe karbohidrate të nevojshme për dietën ushqimore të njeriut. Normalizon trupin nga mbipesha dhe përmirëson aparatin trretës. Është frut që gjendet në çdo stinë në treg, pasi mund të ruhet në kushte frigoriferike ose në magazine.

Mollë
Mollë 30 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Frut shumë i shëndetshëm, i cili përmban sasi të lartë lëngu në frut, që është shumë i shëndetshëm dhe i pasur me karbohidrate dhe vitamina. Ul ndjeshëm sasinë e sheqerit në gjak, përmirëson aparatin tretës dhe ndihmon në normalizimin nga mbipesha.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5