Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Afrim AGALLIU

Kjo fermë merret me prodhimin e rrushit, që prej 20 vitesh sasia e këtij produkti është 20000 kg në vit.

Ferma Afrim AGALLIU
Adresa Fshati Kraps
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 70 Lekë/kg

5,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky rrush perdoret për të përgatitur verë, por gjen shumë përdorim edhe si frut tavoline.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5