Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Zenel BASHA

Fermeri ka një eksperiencë të gjatë që merret me kultivimin e fasules dhe të patates. Në një sipërfaqe toke prej 2 ha ai e ushtron këtë aktivitet. Puna në fermë kryhet nga familja, e cila është shumë e përkushtuar për të vjelë prodhime cilësore. Plehu organik është plehërimi bazë dhe ai kimik si plotësues.

Ferma Zenel BASHA
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Velitern.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Fasule
Fasule 260 Lekë/kg

1,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Vëndi

Fasule shumë e shëndetshme dhe me vlera të larta ushqyese. Ziejnë shumë shpejt dhe shumë e shijshme në konsumim.

Patate
Patate 35 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Patate shumë cilësore dhe e shëndetshme. Është rritur në mënyrë natyrale dhe plehëruar me pleh organik. Kjo patate është mjaft rezistente në kohë.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5