Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Kodhel HOXHA

Kjo ferme merret me prodhimin e rrushitë dhe te ullinjve, që prej 19 vitesh sasia e këtyre produkteve. Prodhohet rrush 15000 kg në vit, ullinj 6000 kg në vit

Ferma Kodhel HOXHA Ferma Kodhel HOXHA
Adresa Fshati kraps
Fier

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Rrush
Rrush 70 Lekë/kg

15,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Merlot

Ky rrush përdoret për të bërë verë, si edhe për tavolinë.

Ullinj
Ullinj 120 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Kalinjot

Janë shumë të përdorshëm për servirje të kripur, si edhe per vaj.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5