Vodafone Foundation EDS Foundation Streha shpk

Ferma Llambi QAFKA

Ferme me siperfaqe 15 dynym kultivohen molle dhe patate. Fermer është i përkushtuar dhe me pervojë disa vjecare jashte vëndit. Ferma ka premisa te zgjerohet në te ardhmen.

Ferma Llambi QAFKA
Adresa Rruga Korcë - Tiranë km 25 fshati Zvirinë.
Korçë

Email Agralkorce@gmail.com

Sasia e vendosur është parashikim i prodhimit, por nuk siguron disponueshmëri shitjeje. Kontaktoni direkt fermerin për sasinë e saktë që ka në gjendje dhe çmimin përkatës.

Patate
Patate 29 Lekë/kg

40,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Fabul

Nje nga varitetet me te mira te patates, eshte shume e shijshme per gjelle dhe per tu skuqur. Kerkohet gjeresisht nga anvisat familjare.

Mollë
Mollë 45 Lekë/kg

6,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Starkingë

Molla me e mire ne treg me nje cilesi dhe shije te pa krahasushme teper e kerkuar me nje cmim te kenaqshem .

Mollë
Mollë 36 Lekë/kg

8,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Gold

Molle qe kultivohet ne mase nga fermeret per shkak se eshte teper e kerkuar ne treg, e shijshme dhe e paster.

Mollë
Mollë 28 Lekë/kg

10,000 kg në 12 muaj

Varieteti: Hajdare

Lëngu i mollës është shumë i dobishëm dhe kurativ, vecanerisht për personat që vuajnë nga sëmundjet e diabetit dhe mbipeshës.

Fermeri nuk ka marrë akoma asnjë vlerësim. Keni mundësinë të bëheni të parët.

Nëse keni pasur komunikim me fermerin apo keni provuar produktet e tij, lini një koment të shkurtër për eksperiencën me të.

Rating 1 Rating 2 Rating 3 Rating 4 Rating 5